Booking.com

Велигден е на прагот, па веќе е време да започнете со уредување на домот – специјално дизајниран за тој празничен ден. Собирањето на целата фамилија е најубавиот дел од целата церемонија за велигденските празници, а секако посебен акцент на сето тоа дава и убаво дизајнираната трпеза. Овие денови, вашата фантазија и креативност доаѓа да израз, а како би ве инспирирале уште повеќе, ви даваме неколку идеи за подготвување и уредување на богатата трпеза, секоја од нив посебна на свој начин.

Погледнете ги идеите и тргнете во акција…

hortikultura.mk_veligden_2 hortikultura.mk_veligden_3 hortikultura.mk_veligden_4 hortikultura.mk_veligden_5 hortikultura.mk_veligden_6 hortikultura.mk_veligden_7 hortikultura.mk_veligden_8 hortikultura.mk_veligden_9 hortikultura.mk_veligden_10 hortikultura.mk_veligden_11 hortikultura.mk_veligden_12 hortikultura.mk_veligden_13 hortikultura.mk_veligden_14

Verљffentlichung nur gegen Honorar (zuzџgl. MwSt), Namensnennung und Beleg. Bauer Living GmbH, Redaktion deco&style, Burchardstr. 11, 20067 Hamburg, Tel. 040/3019-4997, Fax 3019-4986, E-Mail: deco-style@bauerredaktionen.de, http://www.decoundstyle.de

hortikultura.mk_veligden_16

Ова го издвоивме за вас

Декорации за Велигден кои ќе ве направат повесели за празниците (ФОТО)

За да имате поинтересни Велигденски празници, поиграјте си со пролетни цветни фигури…

Велигденски декорации (ФОТО)

Со почетокот на пролетта, подолгиот ден и топлото време, започнуваат и подготовките…

Идеи за растенија во канцеларија ?

Советите од професионалци за уредување на работниот простор или канцеларија со растенија…

Среќен Божиќ на сите кои слават денес!

Им посакуваме Среќен Божиќ на сите христијани кои слават според Грегоријанскиот календар……
Loading...