Booking.com

Оваа позната холивудска актерка, добитничка на Оскар, своевремено живеела во овој многу пријатен дом на Холивуд Хилс. Домот има површина од 1130 м2, 4 спални соби, 4 бањи и огромни стаклени ѕидови кои го опкружуваат дневниот престој кој се простира на два спрата и во кој централен акцент е ставен на каминот од природен камен.
Оваа куќа е толку многу позната, што добила дури свое име – Honald&Rex Research House. Името го добила поради фактот што објектот е дизајниран во рамките на една експериментална програма за архитектонски производи и куќи кој бил доста популарен во Лос Анџелес во текот на 50-тите и 60-тите години на минатиот век. Куќата има и свој базен и спа центар.
Ентериерот е уреден со модерен мебел со неутрални и топли земјени бои. Главната спална соба и своја бања која е опремена со мини спа и од неа се пружи величествен поглед на градот, а кога е времето е ведро, може да се види и океанот.

hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_2 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_3 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_4 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_5 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_6 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_7 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_8 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_9 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_10 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_11 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_12 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_13 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_14 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_15

Ова го издвоивме за вас

Новиот дом на Двејн Џонсон на Флорида

Куќата се наоѓа на луксузна локација на Флорида. Има 6 спални соби,…

Клуни и Амал го одбраа своето љубовно гнездо

Неодамна, на самата река Темза во Лондон, Џорџ Клуни си купи прекрасна…

Куќата на Џиџи Хадид во Малибу

Луксузната куќа во кој порано живееле родителите на Џиџи Хадид – нејзината…
Loading...