Booking.com

Стаклените вази може да се произведат по оригиналниот метод на производство: повеќеслојно или мозаик стакло, со примена на бои или со глазирани обоени метали, со употреба на различна опрема и со преливање на бои, гравирање или мат.
Денес, посебно се популарни стаклените вази со геометриски облици. Во повеќето случаеви тие се наполнети со некои занимливи украси: морски школки, сушени цветови, мов…

 

Ова го издвоивме за вас

6 растенија кои се бели дробови на нашиот дом

Ние не размислуваме премногу за квалитетот на воздухот во нашиот дом… За…

Кеукенхоф │ Најубавата пролетна градина во светот

Дали некогаш сте виделе градина со повеќе од 7 милиони лалиња, зумбули,…

Дали да се биде пејзажен архитект или пејзажен дизајнер? Што е подобро… (прв дел)

Постои мислење дека планирањето на прекрасен парк или уредување и дизајнирање на…

9 сјајни трикови за декорација на ентериерот со растенија

Со правилен избор на растенија, можете да го декорирате вашиот простор во…
Loading...