Booking.com

Модерните саксии и жардиниери може да бидат многу едноставни, а сепак да дадат посебен сјај на просторот каде се поставени. Тие се со софистициран дизајн, перфектни за модерни ентериери и екстериери. Во прилог се дадени предлози за уредување на простории со вакви саксии.
Во повеќето саксии, од внатрешниот дел постои облога која овозможува содржината на саксијата да се премести со голема леснотија. Цврстата постава е доволно јака за да ја задржи содржината во саксијата (земја и растенија).
Саксии, жардиниери и вази се идеално функционални парчиња за вашиот дом. Кога следниот пат ќе барате саксија или ваза, размислете за воведување на нов начин на одгледување растенија.

hortikultura.mk_moderni_saksii_1 hortikultura.mk_moderni_saksii_2 hortikultura.mk_moderni_saksii_3 hortikultura.mk_moderni_saksii_4 hortikultura.mk_moderni_saksii_5 hortikultura.mk_moderni_saksii_6 hortikultura.mk_moderni_saksii_7 hortikultura.mk_moderni_saksii_8 hortikultura.mk_moderni_saksii_9 hortikultura.mk_moderni_saksii_10 hortikultura.mk_moderni_saksii_11

Loading...