Booking.com

Велигден е на прагот, па веќе е време да започнете со уредување на домот – специјално дизајниран за тој празничен ден. Собирањето на целата фамилија е најубавиот дел од целата церемонија за велигденските празници, а секако посебен акцент на сето тоа дава и убаво дизајнираната трпеза. Овие денови, вашата фантазија и креативност доаѓа да израз, а како би ве инспирирале уште повеќе, ви даваме неколку идеи за подготвување и уредување на богатата трпеза, секоја од нив посебна на свој начин.

Погледнете ги идеите и тргнете во акција…

hortikultura.mk_veligden_2 hortikultura.mk_veligden_3 hortikultura.mk_veligden_4 hortikultura.mk_veligden_5 hortikultura.mk_veligden_6 hortikultura.mk_veligden_7 hortikultura.mk_veligden_8 hortikultura.mk_veligden_9 hortikultura.mk_veligden_10 hortikultura.mk_veligden_11 hortikultura.mk_veligden_12 hortikultura.mk_veligden_13 hortikultura.mk_veligden_14

Verљffentlichung nur gegen Honorar (zuzџgl. MwSt), Namensnennung und Beleg. Bauer Living GmbH, Redaktion deco&style, Burchardstr. 11, 20067 Hamburg, Tel. 040/3019-4997, Fax 3019-4986, E-Mail: deco-style@bauerredaktionen.de, http://www.decoundstyle.de

hortikultura.mk_veligden_16

Loading...