Booking.com

Некаде длабоко во селските предели на Англија, се наоѓа куќата на познатата модна дизајнерка Стела Мекартни – ќерка на познатиот фронтмен на „Битлси“ Пол Мекартни. Специфично за оваа градина е што се носат исклучиво гумени чизми, „случајно“ се забораваат сите мобилни телефони, лаптопи и други останати гаџети и едноставно се ужива во прекрасниот пејзаж…
Познатата дизајнерка, дури во една прилика изјавила дека за една своја колекција пролет/лето инспирација нашла баш во својата градина, која имате прилика да ја погледнете на сликите…Уживајте

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_2

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_3

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_4

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_5

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_6

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_7

hortikultura.mk_gradina_stella_mccartney_8

Loading...