Booking.com

Шведскиот произведувач на мебел ИКЕА неодамна на пазарот понуди производ кој ќе им помогне на урбаните градинари подобро да се грижат за растенијата во домот…
Минијатурните стаклени градини можат да помогнат да го зголемите просторот за вашите растенија, кој најчесто е ограничен. Овие мини стаклени градини се дизајнирани на начин да понудат решение кое штеди простор за жителите во градските средини. ИКЕА мини стаклениците имаат регулирачки покрив со два оперативни стаклени покривачи за позиционирање и вентилација на растенијата во него.
Пластифициран и едноставен дизајн кој лесно може да се користи во било кој простор, кујна, дневна соба или во ходник. Во него, растенијата можат да живеат до 18 см во висина. Дизајнот на овој мал стакленик е на Сара Фејџер и истите со челични рамови чинат 20 долари, така да размислите дали е тоа цена за вас, па скокнете до најблиската ИКЕА продавница…

hortikultura.mk_ike_mini_staklenik_2

hortikultura.mk_ike_mini_staklenik_3

hortikultura.mk_ike_mini_staklenik_4

hortikultura.mk_ike_mini_staklenik_5

Loading...