Ако немате идеја како да изгледа вашата градина, а посакувате модерно… погледнете ги нашите предлози и совети. Ако имате прашања од областа на хортикултурата, Ви стоиме на располагање за одговор на сите Ваши дилеми и интереси.

Доколку имате желба вашиот производ да се најде на најдобриот портал за хортикултура и пејзажна архитектура, контактирајте не.

[ai_contact_form]

e-mail:  contact@hortikultura.mk
mob: +389 72 252 051