Booking.com

Оваа позната холивудска актерка, добитничка на Оскар, своевремено живеела во овој многу пријатен дом на Холивуд Хилс. Домот има површина од 1130 м2, 4 спални соби, 4 бањи и огромни стаклени ѕидови кои го опкружуваат дневниот престој кој се простира на два спрата и во кој централен акцент е ставен на каминот од природен камен.
Оваа куќа е толку многу позната, што добила дури свое име – Honald&Rex Research House. Името го добила поради фактот што објектот е дизајниран во рамките на една експериментална програма за архитектонски производи и куќи кој бил доста популарен во Лос Анџелес во текот на 50-тите и 60-тите години на минатиот век. Куќата има и свој базен и спа центар.
Ентериерот е уреден со модерен мебел со неутрални и топли земјени бои. Главната спална соба и своја бања која е опремена со мини спа и од неа се пружи величествен поглед на градот, а кога е времето е ведро, може да се види и океанот.

hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_2 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_3 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_4 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_5 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_6 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_7 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_8 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_9 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_10 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_11 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_12 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_13 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_14 hortikultura-mk_domot-na-meril-strip_15

Loading...