Booking.com

Луксузната куќа во кој порано живееле родителите на Џиџи Хадид – нејзината мајка, познатата ѕвезда Јоланда Фостер и нејзиниот очув, познатиот композитор и текстописец Давид Фостер се продаде за 19 милиони долари. Куќата има 6 спални и 9 бањи, сауна, соба за масажа и базен со изглед на бесконечност.

Куќата е декорирана во шпански медитерански стил и нуди прекрасни пејзажи кон планините на Санта Моника и Пацификот.
Градината околу базенот е приказна за себе. Многу зеленило, палми карактеристични за Малибу, камин на отворено и прекрасен градинарски мебел со сино-бели перници кој нуди уживање и поглед кон прекрасните плажи.

hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_1 hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_2 hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_3 hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_4 hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_5 hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_6 hortikultura.mk_gigi_hadid_kuka_od_detstvo_7

Loading...