Booking.com

Доколку постои елемент кој истовремено е за внатрешна и надворешна употреба, тогаш тоа е оваа магнетска саксија…
Самата саксија е направена од лесен полиетилен, а дизајнот се состои од 2 елемента кои се меѓусебно „споени“ со јак магнет така да многу лесно се лепат еден за друг и преку материјал како што е стакло.
Оваа занимлива саксија-жардиниера е дело на француската дизајнерска куќа „Agence Daney“, која оваа саксија под име „Bliss“ (Блаженство) ја креирала на тој начин за да изгледа како обесена (лебди) во воздух.

hortikultura.mk_magnetna_saksija_2

hortikultura.mk_magnetna_saksija_3

hortikultura.mk_magnetna_saksija_4

Loading...