Booking.com

Замислете си само какви забави би можеле да се организираат во куќа каква што денес ќе ви претставиме. Ви ја претставуваме мегавилата на шкотскиот диџеј Калвин Харис. Имотот го купил во Лос Анџелес за 15 милиони долари. Кога велиме имот, мислиме на дом од вашите сништа.
Куќата е со површина од 6.000 м2, а целиот имот лежи на површина од 2.66 хектари. Има 10 спални соби, 11 бањи и бројни додатни содржини, како што е базенот во дворот.
На имотот се наоѓа главната куќа со 4 спални соби, како и едноспратна гостинска куќа со приватни спа соби, но и втора гостинска куќа – двоспратна. Секако, да не ја заборавиме и посебната куќа за вработениот персонал која е опремена со лифт и неколку тераси и два базена.

hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_2 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_3 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_4 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_5 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_6 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_7 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_8 hortikultura.mk_megavila_calvin_harris_9

Loading...