Booking.com

Рускиот супермодел, актерка и филантроп Наталиа Водијанова го продава својот англиски имот во кој живееше со својот бивш сопруг Џастин Портман, по цена од 3 милиони фунти. Тие го купиле овој имот и куќа во 2005 година и живееле во неа до 2011 година. Изградена во 18-от век, оваа куќа порано била воденица, но денес, оваа луксузна англиска куќа има 4 спални, внатрешен и надворешен базен и спа комплекс.
Освен тоа, имотот се наоѓа во чиста еко средина, изобилува со многу зелени површини, а во непосредна близина на куќата има и река која порано се користела за воденицата.

Погледнете дел од галеријата на фотографии…

hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_1 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_2 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_3 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_4 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_5 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_6 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_7 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_8 hortikultura.mk_kuka_natalia_vodianova_9

Loading...