Booking.com

Империјата на Опра Винфри стана поголема – само што си купи планинска куќа во Колорадо во вредност од 14 милиони долари. Куќата е опремена со неверојатни удобности, како што е винскиот подрум со капацитет од 1.600 шишиња вино. Куќата има неверојатен поглед кон околната шума, дел од планината Сан Софија во Колорадо. Куќата има и приватна патека која води директно до ски патеките.
Се простира на површина од 3,25 акри и се состои од 5 спални и 5 бањи, сауна и огромна када со неверојатен поглед кон планините.

hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_1

hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_3 hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_4 hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_5 hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_6 hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_7 hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_8 hortikultura.mk_zamok_opra_vinfri_9

Loading...