Booking.com

Куќата се наоѓа на луксузна локација на Флорида. Има 6 спални соби, 7 купатила, 2 огромни дневни соби…Исто така, куќата поседува и наjсовремена технологија за управување, теретана, кино, кувар и батлер. Се простира на површина од околу 4000 квадратни метри.

Влезот на куќата е хортикултурно уреден – комбинација на цвеќе и декоративни садници, кружен влез, со украсена фонтана, а пред самата куќа се засадени тропски палми, карактеристични за ова поднебје. Позади куќата има огромна градина со базен и летна кујна, совршено за топлите ноќи на Флорида.

Вредностa на оваа куќа изнесува 3,4 милиони долари.

Loading...