Booking.com

Скандинавските балкони често се украсени дури и во најстудениот период во годината. Погледнете ги овие идеи и можеби ќе ве инспирираат да во текот на студените денови бидете малку креативни.
Нордискиот декор е елегантен и едноставен – нема непотребни, само основни елементи. Основната боја е комбинација од црно-бела, меѓутоа постојат и детали и во други бои како што се виолетова, сина, зелена…
Едноставен мебел, од кован метал па до плетени елементи, со релаксирачки бои, зеленило и рустично дрво – ова е рецепт за совршен и потполно шик скандинавски балкон.

hortikultura.mk_skandinavski_terasi_2

hortikultura.mk_skandinavski_terasi_3

hortikultura.mk_skandinavski_terasi_4

hortikultura.mk_skandinavski_terasi_5

hortikultura.mk_skandinavski_terasi_6

hortikultura.mk_skandinavski_terasi_7

Loading...