Бугенвилија – украсна ползечка грмушка за балкони и тераси

Бугенвилијата или Бугенвилеја (лат.Bougainvillea) е прекрасно растение кое најчесто се одгледува како…

8 видови на цвеќиња со кои ќе уживате во летото

Уживајте во летното задоволство со мирисот на прекрасните цвеќиња… Некои видови на…