Спатифилум │ Елегантна собна билка за прочистување на воздухот

Оваа атрактивна декоративна билка е една од најпознатите канцелариски растенија. Спаѓа во…

13 идеи за божиќна атмосфера во спалната соба

Божиќните празници се на прагот, ја украсивте дневната соба и дворот, но…

Африканска темјанушка │ Декоративно цвеќе за ентериери

Денес не може да се замисли еден дом или работна просторија во…

Модерни стаклени вази за ентериери

Стаклените вази може да се произведат по оригиналниот метод на производство: повеќеслојно…

9 сјајни трикови за декорација на ентериерот со растенија

Со правилен избор на растенија, можете да го декорирате вашиот простор во…

Мал „скоцкан“ ентериер

Елегантен, гостољубив, и преполн со зелени растенија кои му додаваат посебен карактер…