Новиот дом на Двејн Џонсон на Флорида

Куќата се наоѓа на луксузна локација на Флорида. Има 6 спални соби,…

Објавен конкурсот за најголем придонес за животната средина за 2017 година

Во рамките на традиционалната манифестација „Денови на пролетта – Денови на екологијата“…