Зелени кровови: Примена на овој тип на градини

Кровните градини можат да заштедат многу енергија. Најприменливи се на преработувачките капацитети…

САМООДРЖЛИВА КУЌА ПОКРАЈ ОКЕАН

Зелениот покрив ни става јасно до знаење дека оваа куќа, сместена покрај…