Како да добиете тревник како на Вимблдон?

Дали мислите дека во соседниот двор, тревата е секогаш позелена од вашата?…

Како правилно се размножуваат кактусите и сукулентите?

Најдобриот начин за размножување на кактусите и сукулентите зависи од видот на…

Начини на подигнување на нов тревник

Најдобар период за подигнување на нов тревник е токму есента – почвата…