Идиличен имот во Тоскана на музичарот Стинг

Познатиот музичар Стинг, по убедување на неговата сопруга, пред 30 години го…

ИДЕИ ЗА ПЕЈЗАЖЕН ДИЗАЈН

Барајќи примери од најдобрите идеи за дизајн во пејзажната архитектура, пронајдовме некои…

Сензационални базени во дворот кои мора да ги видите !!!

Не е секој доволно среќен, односно богат, за да си дозволи уживање…

Џакузи или хидромасажен базен – екстравагантно уживање во зима

Џакузито е симбол за релаксација и забава – идеално е за внатрешен…

SportPlaza Mercator: Спој од архитектура, спорт и природа

Градот Амстердам е збогатен со уште едно уметничко дело кое изобилува со…

Природни базени за идилично опуштање во куќата

Базенот е најпопуларниот декоративен елемент на секој двор, а летото е вистинско…