Дрвјата – предизвик во пејзажната архитектура

Урбаниот живот и бесконечната трка по подобар живот ги оддалечи луѓето од…

ПУРПУРНА МАГНОЛИЈА

Магнолија (лат. Magnolia) е назив на родот дрвенести растенија од истоимената фамилија…