Куќа на дрво во центар на градот? Да, можно е…!

Доколку си замислувате да имате своја куќа на дрво, а живеете во…

Бенџамин – најпознатото собно тропско растение

Бенџаминот (лат.Ficus benjamina) или уште познат под името расплакана смоква е омилено…

НАПРАВИ САМ: Направете патека во градината од дрвени трупци

Овој начин на поплочување на градината станува светски тренд… Уредувањето на дворот…

Скали за дрво со врвен дизајн (ФОТО)

Една од најубавите работи на светот е качувањето по скали и поглед…

Дрвени палети – идеални за уредување на дворот

Замислете си саксии, столови, мали градинарски клупи, па дури и настрешници направени…

Идеи за растенија во канцеларија ?

Советите од професионалци за уредување на работниот простор или канцеларија со растенија…

БОНСАИ – МИНИЈАТУРНА УМЕТНОСТ

Бонсаи е уметност на естетска минијатура на дрвја по пат на нивно…