Ботаничката градина во Њујорк

Бруклинската Ботаничка градина (BBG) е урбана ботаничка градина која ги поврзува луѓето…

ПУРПУРНА МАГНОЛИЈА

Магнолија (лат. Magnolia) е назив на родот дрвенести растенија од истоимената фамилија…