ПРЕД И ПОСЛЕ: Мал двор претворен во оаза (ФОТО)

Кога живеете во град, најголемиот луксуз е да имате сопствен двор… Ова…

Кровните градини како вистинска урбанистичка оаза

Кровните градини сè повеќе се тренд во светот, поради недостатокот на доволен…

МАЛ БАЛКОН – ВАШАТА ОАЗА НА МИРОТ

Повеќето луѓе живеат во станови и не постои можност за луксузен двор,…