Новиот богат замок на Опра Винфри

Империјата на Опра Винфри стана поголема – само што си купи планинска…

Идиличен имот во Тоскана на музичарот Стинг

Познатиот музичар Стинг, по убедување на неговата сопруга, пред 30 години го…