ПОДГОТОВКА НА ТРЕВНИКОТ ЗА ЗИМА

После завршетокот на летниот период морате да посветите посебно внимание на вашиот…

Одгледување на бонсаи во зимски услови

Зимскиот период е време кога растенијата мируваат, меѓутоа тоа не значи дека…

Како да се подготвите за одгледување на сардела во зимски услови?

Сардела или пеларгонија (Pelargonium sp.) е растение кое води потекло од Јужна…

Зимска нега на цвеќе во домашни услови

Зимата е на прагот, а растенијата бараат посебна нега во текот на…