БЕГОНИЈА: Кралица на екстериерот

Кон најважните градинарски, балконски и саксиски цвеќиња припаѓаат хибридите на Begonia semperflorens.…

ПЕТУНИЈА – ОМИЛЕНО БАЛКОНСКО ЦВЕЌЕ

Петунијата е сезонско цвеќе, едно од најраспространетите цветни видови во летниот период,…