Совршени пејзажни детали за екстериери

Креирањето на модерна градина не мора да значи и трошење на многу…

Модерната архитектура не престанува да нè импресионира

Оваа современа приватна структура е сместена во Мадрид и дизајнирана од студиото…

Бајковита сауна со покрив од трска во Русија

Изградбата на мали издвоени простории кои служат како сауна, станува честа појава…

БУЛГАРИ ХОТЕЛ И РЕЗОРТ ВО ДУБАИ

Панорамата и крајбрежјето на Дубаи е збогатено за уште еден луксузен резиденцијален…

Магичната градина на ресторанот Бакал

„Животот е комбинација од магија и добра храна.“ А тоа го има…

Дизајн на мал двор во Лондон

Сопствениците посакале да го уредат дворот во кој ќе уживаат во вечерните…

Доделени наградите за најубавите дворови во Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, во петокот 05.06.2015 година ги додели…

Ботаничката градина во Њујорк

Бруклинската Ботаничка градина (BBG) е урбана ботаничка градина која ги поврзува луѓето…

Терасата на култниот хотел во Њујорк

На 18-от спрат на еден од најпознатите њујоршки, но и светски хотели…