Кровните градини како вистинска урбанистичка оаза

Кровните градини сè повеќе се тренд во светот, поради недостатокот на доволен…

КРОВНИ ГРАДИНИ – Зелени покриви во градот

Кровна градина или покривна градина е градина која се наоѓа на покривот…