ПРЕД И ПОСЛЕ: Мал двор претворен во оаза (ФОТО)

Кога живеете во град, најголемиот луксуз е да имате сопствен двор… Ова…

ИКЕА мини стаклени градини

Шведскиот произведувач на мебел ИКЕА неодамна на пазарот понуди производ кој ќе…

ТЕПИХ ГРАДИНА

Овој специфичен тепих може истовремено да биде и ваша градина во станот,…

СКАНДИНАВСКИ БАЛКОНИ

Скандинавските балкони често се украсени дури и во најстудениот период во годината.…

ЗЕЛЕНА ШКОЛА ВО ПАРИЗ

Ново основно училиште е отворено во септември во Boulogne Billancourt, во западното…

УРБАНА ГРАДИНА ЗА ЕНТЕРИЕРИ

Овој тип на градина со својот функционален, естетски, префинет и пријатен дизајн,…

МАЛ БАЛКОН – ВАШАТА ОАЗА НА МИРОТ

Повеќето луѓе живеат во станови и не постои можност за луксузен двор,…