Куќата на Џиџи Хадид во Малибу

Луксузната куќа во кој порано живееле родителите на Џиџи Хадид – нејзината…

Клуни и Амал го одбраа своето љубовно гнездо

Неодамна, на самата река Темза во Лондон, Џорџ Клуни си купи прекрасна…

Градината на Стела Мекартни

Некаде длабоко во селските предели на Англија, се наоѓа куќата на познатата…