Booking.com

Не е битно дали се во ентериер или екстериер – цветните ѕидови изгледаат прекрасно во секоја пригода. Тие се неизбежен декор за венчавки или за во вашата градина, меѓутоа во последно време се тренд и за во внатрешни простории.
Градината е некомплетна без цвеќе во неа, да не речеме соголена…За да и дадете шарм, не заборавајте да посадете цвеќе. Меѓутоа, доколку сакате да постигнете ефект со цвеќето и истото да доминира во просторот, тогаш засадете го по ѕидовите и направете прекрасен цветен ѕид.
Само погледнете ги цветните фасади на старите објекти, тие изгледаат толку заводливо и моќно.
Цветните ѕидови кои ви ги претставуваме денес се воодушевувачки. А дали на вас ви се допаѓа овој прекрасен додаток во просторот?

hortikultura.mk_cvetni_zidovi_2

hortikultura.mk_cvetni_zidovi_3

hortikultura.mk_cvetni_zidovi_4

hortikultura.mk_cvetni_zidovi_5

hortikultura.mk_cvetni_zidovi_6

Loading...