Booking.com

Секој детал во вашиот двор е всушност и декоративен. Освен украсните растенија, саксии и убаво уредена зелена површина, вашиот екстериер ќе го надополни и украсниот камен.
Уредувањето со природен камен е корисно не само во поглед на подобрување на изгледот на патеката во дворот, туку да се создаде и интересен мини водопад и фонтана, кои го сочиниваат просторот во кој се одмарате.
Со малку креативност и идеи, многу сопственици на куќи, подолу во нашата галерија ќе најдат интересни материјали за реализирање на своите идеи. Типични камени апликации се наоѓаат на влезот од домот или на вообичаените пешачки патеки.
Украсувањето на потпорните ѕидови, може да има значително влијание врз изгледот на градината. Клучот во изборот на украсен камен, кој е достапен во широк спектар на бои и текстури е да се прилагодите на стилот на вашиот дом и пејзажот на вашиот двор.

hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_2 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_3 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_4 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_5 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_6 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_7 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_8 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_9 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_10

hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_11 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_12 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_13 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_14 hortikultura-mk_dekorativni-kamenja_15

Loading...