Booking.com

Од 24.11.2014 година започна гласањето за најдобар сајт во Македонија и ќе трае до 05.12.2014 година, а резултатите ќе бидат објавени на 11 декември.
Mанифестацијата “Сајт на Годината” е во организација на Media Solutions и системот за онлајн рекламирање keepaneye.mk и ќе се одржи по петти пат оваа година.
Овој избор има за цел да ги промовира и развива интернет медиумите. „Сајт на Годината“ ги адресира сите прашања поврзани со електронскиот медиум и простор во Македонија. Мисијата на оваа манифестација е да го подигне нивото на електронскиот медиумски простор во Македонија преку препознавање и наградување на најдобрите остварувања од разни области на електронското издаваштво и развој на интернет културата во Македонија.
Сите посетители имаат право да распределат 3 гласа во секоја категорија од 10, 6 и 2 поени. Сè што треба да направите е да се пријавите со вашиот e-mail, да се логирате на истиот каде ќе ви пристигне линк за гласање. Од линкот можете да гласате само еднаш.
Интернет магазинот Hortikultura.mk е номиниран во 4 категории:
●  Најдобар сајт за 2014 година (10 поена)
●  Најдобар дизајн на веб страна (10 поена)
●  Најдобар мобилен сајт (10 поена)
●  Најдобра facebook фан страна (10 поена)

Гласајте ТУКА

ЈА ЦЕНИМЕ ВАШАТА ПОДДРШКА !!!

Тимот на Hortikultura.mk

hortikultura.mk_sajt_na_godinata_2

Loading...