Booking.com

Braided e посебен тип на колекција на мебел за градини и тераси, дизајнирана од Rodolfo Dordoni, специјално за компанијата Kettal.
Летото е период кога производителите или дизајнерите на екстериерни аксесоари ни советуваат повеќе време да поминуваме на отворено. Сезоната на топло време веќе започнува и веројатно ќе сакате максимално да го искористите убавото време и да уживате што повеќе во убавото сончево време.
Колекцијата Bitta е наменета за екстериери и е специјално дизајнирана за брендот Kettal. Оваа колекција е дизајнирана налик на птичјо гнездо, која ги повикува луѓето на поинаков начин на уживање.
Колекцијата е водоотпорна, во комбинација со алуминиумски рамови, плетени седишта од полиестер, удобни перници и различни материјали како што се тиковина и камен.

 

Loading...