Booking.com

Освен убаво украсените божиќни маси и накитени божиќни дрвца, магичните божиќни украси можат да ја разубават и вашата влезна врата и целиот простор околу домот. Во галеријата подолу можете да погледнете неколку украси кои ќе ве инспирираат да ја доживеете вистински божиќната атмосфера и истата да ја пренесете и во вашата градина.
Светкаво, традиционално и модерно – погледнете неколку фантастични идеи за уредување на вашиот двор и градина за Божиќ.!

hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_2 hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_3

hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_4

hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_6 hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_7 hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_8 hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_9 hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_10 hortikultura-mk_bozikni-ukrasi-vo-dvorot_11

Loading...