Booking.com

Ексклузивниот мебел и декорацијата се дело на најдобрите дизајнери, а локацијата и топлата гостољубива атмосфера се клучните елементи на хотелот Kenshō.
Kenshō е нов, модерен бутик хотел на островот Миконос. Неколку дена после отварањето, овој хотел успеа да го сврте вниманието на светската јавност, заради поинаквиот пристап на гостољубивост. Не, не е никаква случајност што сите раскажуваат за својот одмор во овој хотел како на уникатно уживање.
Врвната услуга придонесува да се чувствувате удобно како во својот дом, додека пак идеалниот баланс на услуга и дискреција е јасно загарантиран.
Хотелот е составен од различни архитектонски стилови – комбинација на градежни структури и елементи од природниот свет, кои генерираат мистериозност и возбудлива атмосфера која мора да се доживее од прва рака.

Loading...