Booking.com

Не е секој доволно среќен, односно богат, за да си дозволи уживање во базен во сопствениот двор. Меѓутоа, некои луѓе, дури и кога се богати можат ова уживање да го подигнат на едно повисоко ниво. Ви ги претставуваме базените кои се слика на ова што го кажуваме…
Овие базени се со различен стил. Тие се модерни или пак не можете да ги сместите во никоја категорија. Често се имитација на природата и совршено се вклопуваат во архитектурата на домот. Некои содржат мали водопади или раскошни млазови на вода. Но едно е сигурно, тие ви пружат апсолутна релаксација и уживање во сопствената убавина.

Кој базен би го одбрале вие ?

hortikultura.mk_moderni_bazeni_2

hortikultura.mk_moderni_bazeni_3

hortikultura.mk_moderni_bazeni_4

hortikultura.mk_moderni_bazeni_5

hortikultura.mk_moderni_bazeni_6

hortikultura.mk_moderni_bazeni_7

hortikultura.mk_moderni_bazeni_8

hortikultura.mk_moderni_bazeni_9

Loading...