Хортикултурно уредување на зеленилото во Градски Парк во Скопје

Последниве денови екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ работат на хортикултурно уредување…

Алпинетум │ Каменеста градина со цветен колорит

Вашата градина ќе добие на отменост доколку одлучите да направете алпинетум. Најважно…