Новиот дом на Двејн Џонсон на Флорида

Куќата се наоѓа на луксузна локација на Флорида. Има 6 спални соби,…

Поглед кон морето од луксузни вили низ светот

Да се потсетиме на летните денови со прекрасни морски погледи од луксузни…

Спектакуларен аеродром во Сингапур со џиновски водопади и стаклена градина

Новиот аеродром „Changi“ во Сингапур, со џиновски водопади, стаклена градина и шумски…

Мегавилата на Калвин Харис е потполно луда

Замислете си само какви забави би можеле да се организираат во куќа…