Зимски балкони и тераси за пријатно уживање

Одморот на отворено е многу релаксирачки, дури и во зима, кога времето…

Ако сеуште не сте, тогаш крајно време е да ги внесете кактусите во домот!

Престојните мразеви можат сериозно да ги оштетат кактусите и сукулентите на вашата…

ГАЗАНИЈА │Тропско растение за тераси и балкони

Газанијата е идеална за садење во градината, за камењари или во вази…

Лесен начин да си направете вертикална градина

Доколку сте вљубеници во хортикултурата, меѓутоа ограничениот простор во градината ве спречува…

Жалфија | Ароматично растение за вашите градини и балкони

Жалфијата (лат. Salvia) е вечно зелена полугрмушка со ароматични сивозелени листови со…

Мали стилски балкони

Само неколки сегменти во животот можат да ве направат среќен, а еден…