Лесен начин да си направете вертикална градина

Доколку сте вљубеници во хортикултурата, меѓутоа ограничениот простор во градината ве спречува…

„Вертикална шума“ во Швајцарија?

После завршувањето на архитектонското натпреварување во Швајцарија, архитектот Стефано Боери доби зелено…