Кактуси – главен тренд во уредување на ентериери

Повеќето луѓе споделуваат идентичен концепт на верување, нова година, нови работи или…

Дали да се биде пејзажен архитект или пејзажен дизајнер? Што е подобро… (прв дел)

Постои мислење дека планирањето на прекрасен парк или уредување и дизајнирање на…

Дворна површина дизајнирана од студиото SVOYA

Удобен и доста комотен простор во дворот кој е претворен во мултифункционално…

Нов бутик хотел на Миконос – Kenshō

Ексклузивниот мебел и декорацијата се дело на најдобрите дизајнери, а локацијата и…

Совршени пејзажни детали за екстериери

Креирањето на модерна градина не мора да значи и трошење на многу…