Прогласени победниците за најголем придонес за заштита на животната средина 2018

Градот Скопје ги избра најдобрите на јавниот конкурс за избор на најеколошка…

Во недела собир за спас – „Дојди за зелено Водно“

Повеќе граѓански еколошки организации и иницијативи во недела од 8 часот организираат…

Објавен конкурсот за најголем придонес за животната средина за 2018 година

Во рамките на традиционалната акција „Денови на пролетта – Денови на екологијата“,…

Објавен конкурсот за најголем придонес за животната средина за 2017 година

Во рамките на традиционалната манифестација „Денови на пролетта – Денови на екологијата“…