Едноставен начин да направете елка од сукуленти

Покрај сите варијанти на новогодишни елки и празнично украсување на домот, ви…

Идеи за декорација на новогодишна елка (ФОТО)

Веројатно веќе ја имате украсено вашата куќа, стан или канцеларија, имате подготвено…

Природна или вештачка елка? Што е подобро…

Зошто би користеле вештачка елка, кога може природна. Или пак, зошто природна,…