Кактуси – главен тренд во уредување на ентериери

Повеќето луѓе споделуваат идентичен концепт на верување, нова година, нови работи или…

Успешно одгледување на кактуси и сукуленти во зимско-пролетниот период

За успешно напредување на сукулентите се потребни светлина, топлина и воздух. Тие…

Ботаничка градина во Минхен: Спој на елеганција и дизајн

Ботаничката градина Минхен – Нимфенбург (Botanischer Garten München) е ботаничка градина и…