Спатифилум │ Елегантна собна билка за прочистување на воздухот

Оваа атрактивна декоративна билка е една од најпознатите канцелариски растенија. Спаѓа во…

Романија воведува зелени градини на новите деловни згради

Концептот на зелена канцеларија претставува практичен систем за управување со животната средина…

Замија | цвеќе за декорирање на домот и канцеларија

Замијата (лат. Zamioculcas zamiifolia) е растение од групата на сукуленти, меѓутоа се…

Хлорофитум │ Најголемиот прочистувач на воздухот во домот

Идеален е за одгледување во ентериери – дневна соба или канцеларија. Хлорофитумот…