Зимски балкони и тераси за пријатно уживање

Одморот на отворено е многу релаксирачки, дури и во зима, кога времето…

Како да го задржете куќниот миленик подалеку од градината?

Вредните градинари можат да ги налутат само неколку работи, а една од…

Нов бутик хотел на Миконос – Kenshō

Ексклузивниот мебел и декорацијата се дело на најдобрите дизајнери, а локацијата и…

Тикoво дрво – популарно за изработка на градинарски мебел

Тикoвото дрво (лат. Tectona grandis) е тропско листопадно дрво кое расте на…

Зелена оаза во срцето на градот

Недостатокот на дворна површина не ве ограничува да подигнете зеленило или да…